Förändring

2009-11-25 @ 13:58:54

Cypern håller på att förändra mig, och ännu en gång för i helvete att jag går och blir betuttad i ngn här nere är komiskt, men shit vad magiskt haha (som på film typ Tina).

Och nej Melvin det är inte i ngn av mina fans, Fy farao vad äckligt blääää!! På tal om mina fans så har jag inte sett dom på ett bra tag nu och det känns hur bra som helst, hoppas att det förblir så också.

Xoxo

 

Vaal

Fjärde Omgången

2009-11-25 @ 13:57:56

Idag bär det av till ännu en bortamatch. Två timmars körning, får se hur det går att spela på det. Har inte kunnat träna fullt ut hela veckan för att jag har små känningar i framsida lår. Tror inte det blir hela 90 min för mig idag, vi får se.

En annan rolig sak som händer idag eller ah, inatt kmr Louise Nordenberg hit!:D

Jag hoppas solen skiner extra mkt nu under veckan som hon är här. Det ända hon har frågat mig i telefon är ” kan man sola”, ”är det så varmt att du kan gå i bikini och bli brun” haha Nej Louise:) det är inte så varmt. Men solen skiner lite i alla fall och det är ändå ngt. Men sen i fredags har solen faktiskt vart framme lite extra , nog bara för att Loolo kmr och hälsar på!! Jiiippi!!

Xoxo

 

Vaal

 

 

Stjärnklar Natt

2009-11-25 @ 13:56:57

Igår låg jag och myste under en bäcksvart himmel, himmeln var så stjärnklar att... ja den var för jävla stjärnklar att jag inte finner ngr ord som skulle kunna mäta upp till hur vackert det var.

 

Xoxo

 

Vaal

Dum & Dummare

2009-11-25 @ 13:45:44

Jaa nu har jag gjort ngt galet igen!! Inte ngt jag är stolt över.

Vi( Jag, Bella, Åsa och My) hade blivit lovade att få köra med Whisky brudens bil ( dom som hade körkort så att säga). Det var automat så det var bara att tuta och köra, inte så svårt. Och sen var det ju på vänster sidan också, men det känns helt naturligt nu när man har varit här ett tag.

Jag körde runt, runt ,runt i byn och sen lite ute på landsbygden. Bella körde efter mig och det gick fint fint.

Sen sa vi att Åsa (utan körkort) kunde få köra upp för vår gata till huset. Men whisky bruden tyckte allt att hon kunde köra lite till haha. På med säkerhetsbältena VA FAN!!

Det gick jätte bra för Åsa, lite hackigt och så men det var ingen fara. Vad som hände sen när vi körde och skulle svänga vänster vid en STOP skylt, håller jag nog för mig själv haha. Nog mest bara för att inte stressa upp min kära Mor. ” Det som händer i Cypern stannar i Cypern”

Det låg en död liten Kattunge på vägen:( som jag retar ”sländan” att det var hon som tog den unge kattens liv. Haha jag vet att jag är elak, men hallå det är ju ”Sländan” vi pratar om!! Det är ju förfan ”sländan” vi snackar om.

Det viktigaste är att vi alla mår bra och att alla överlevde;) haha

 

Mamma du kan ta det lugnt:D

 

Xoxo

Vaal

Lång natt!

2009-11-19 @ 15:51:14

Matchen i lördags gick inte som vi tänkt lr rättare sagt som tränarna drömt om. ” Vamos will Fly on Saturday”.

Exakt så gick det inte till. Det blev stor förlust mot Apollon med 6-1, men jag kan säga såhär att dom spela riktigt bra fotboll. Dom hittade varandra med förbinda ögon typ.

Finns inte så mkt att säga om matchen än att vi torska stort mot ett lag som var högt upp i det blå och lattja riktig bra fotboll.

Det var ju lovat party om det blivit ngn vinst och jag kunde min outfit utantill. Men ack det blev ej så! Jag tänkte i all fall inte sova, så jag gick hem till rumänskorna och där var det ”livat” det var lite segt i början, besvikelse för matchen men sen blev det Lekar, våldsam blindbock och läskig mörk kurragömma.

Det sluta med att jag stanna kvar hela natten och dygna med Whisky bruden, Ksenja och Ani.

Jag och Ani satt uppe och snacka om hennes liv, shit den tjejen har vart med om mkt saker, säger bara gängmedlem.... haha lr rättare sagt gängledare.

Tror hon låg och snacka om sig själv i 3 hela timmar, om verklige allt. Sen kom vi över på mig och jag skulle berätta om mitt ”liv” haha som inte var någonstans i närheten av hennes liv. Tror jag snacka i 5 min tills hon sa ” We should sleep now, I´m tired”

haha höll på att dö av flabb. Sicken diss hon langade.

Jag och Whisky bruden åkte hem vid 7 ngn gång. Hopp i säng och försöka få lite sömn.

 

Xoxo

Vaal

Bettuttad

2009-11-15 @ 17:40:47
Det är inte okej att gå och bli Betuttad i ngn när man är på Cypern, men skit samma det är ju ändå Cypern :D
Xoxo
Vaal

Black Diamond

2009-11-13 @ 18:08:00

Tredje omgången börjar närma sig och motståndet är Apollon. Det blir ett tufft motstånd, det går rykten om att de inte förlorat på ett bra tag. Ända sen i början på veckan har man känt av nervositeten, mest från Chostas. Vi dricker ännu mer vitamin dricka och han är övertygad om att det blir en seger. Så känner inte jag riktigt utan får se på lördag vad man har för känsla och göra det till en riktig drivande känsla. På träningen idag locka han med glass för den som kom först i 20 meters löpningarna, jag vann 4 glassar:)haha har lovat bort en till ”sländan” sen har jag tre för mig själv. När jag fråga honom när jag skulle få mina glassar börja han snacka om att jag skulle få ngn jävla Black Diamond om vi vinner hela skiten haha min coach är sinnes galen. ”crazyre” som dom säger här.

Under veckan har vi fått olika ”önskemål” iallafall jag och My.

Till mig sa Chostas att han vill ha ett hattrick men det slår nog inte det han önskade från My. Hon skulle finta 1-2 spelare och väl inne i straffområdet och hon blir knuffad lite skulle hon lägga sig och söka straff.

Sen har det inte hänt så mkt mer galet, får se efter lördagens match hur allt är.

Vinner vi ska vi få åka till salongen allihopa och sen blir det utgång. Vinner vi inte blir det bums hopp i säng!

Åhh hoppas fan inte det blir bums hopp i säng...

Xoxo

Vaal

 

Pops

2009-11-09 @ 12:57:33

Grattis på Farsdag!!

 

Pappa pappa(L)!

Min pappa är nog den roligaste som finns:) haha ända sen jag kom hit har han blivit jätte konstig , haha han kan bli irriterad lr börja ”grina” för ingenting. Jag tror du saknar mig för mkt pappa.

Så mkt att man blir irriterad på personen bara för att bli det:) haha

Knasboll.

Bakade en morotskaka till dig , som grattis på Farsdag. Tyvärr kan jag inte skicka den på posten men det är ju tanken som räknas lr hur?

 

Saknar er där hemma!

Soliga hälsningar

Vaal Baal

 

Vinst!

2009-11-09 @ 12:54:24

Det funkade riktigt bra i lördags när vi spela vår andra match mot Salamina. Slut resultatet blev 4-0 (2-0), första målet kmr efter ett jävla pingpong spel framför Salaminas mål. Jag får en djupledspassning av vår vänsterback Helena, som jag måste säga gjorde en riktig bra match. Löper längst kanten och rundar deras ytterback slår in ett inlägg längs marken till My. Målvakten touchar precis och bollen ändrar riktning tillräckligt mkt att så att My inte får en bra träff. Vår högerytter Ksenja kommer från andra hållet och skjuter i ribban, returen nickar jag in precis mellan målvakten och en försvarare. 1-0!

Andra målet gjorde Ksenja helt själv, hon norpade åt sig bollen från deras mittback och blev ensam med målvakt. 2-0!

Det var långt in på andra halvlek som det 3:e målet kom. Vi fick en Hörna som slogs in mot straffområdet, jag markerade målvakt så jag var närmast boll, nickskarvar den med mitt Afro:) går på deras ytterback som försöker rensa undan direkt, men rensar in bollen i mål ist:) 4:e målet kmr efter att My får en passning och gör bort mittbackarna så de kolliderar med varann. Hon placerar den snyggt i botre hörnet.

Sen fick vi sjuhelvetes många chanser men ribbskott och stolpträffar var det ända som träffades. En annan rolig sak som hände var när dom bytte ut deras vänsterback. Asså hon som kom in istället gjorde verkligen min dag! Haha jag tänkte inte på det först men hon pratade för sig själv hela tiden haha typ som hon vore med på film, lr ännu värre tecknat haha. Jag fick bollen och började springa ner längs kanten, passerade henne och hon skriker ”ohoh Jisses krist here we go again” haha jag höll på att dö av skratt, och när jag sköt i ribban skrek hon ” HOLY SHIT”.

 

Det var väldigt skönt att vinna och att vi hade ett så bra spel.

 

Senare på kvällen gick vi hem till rumänskorna och firade. Haha finns inte så mkt att göra här i byn om man inte åker in till stan. Och vi kunde inte gå till ngn klubb för ”whisky bruden” sa att det bara är bitches and hoes som är ute på lördagar haha. Åsa och Elin gick hem tidigare, men jag, My, Bella och Frida var kvar. Det hände inte så mkt mer än att whisky bruden och vår målvakt Ani gick igång. Bella, jag och Frida bestämde oss för att gå en liten sväng och om det hände ngt mer i vår lilla by. Vi han inte komma så långt förens vi såg en en svart sport motorcykel (omg jag doog Shariiii!!) parkerad utanför ett café. Killen som ägde den ”kände” det var en spelare från herrlaget.

Självklart var jag bara tvungen att bli av med min motorcykeloskuld haha och fråga om jag fick åka med han en sväng:) överlycklig ”like a kid in a candy store ” hoppade jag på haha och vrooom vrooooom och iväg! Haha sicken känsla det var, nästa gång ska vi åka snabbare 8) och han ska lära mig hur man kör den:D sweeet! Haha

:D

Vrooom Vrooom Vroooooom!

 

Xoxo

Vaal

 

Andra omgången

2009-11-06 @ 17:34:39

Imorgon spelar vi vår andra seriematch mot Salamina, Systrarna Örthendal och Emina spelar där så det kmr att bli ett spännande möte. För er som inte vet vilka de som jag nyss nämnde är. Det är 3 andra svenskor som flyttade ner hit förra säsongen fast då spelade de i Aek tror jag dom heter men bytte lag mitt under säsong pga av vissa komplikationer.

Jag har inte så mkt att säga mer än att idag händer inte så mkt mer än att ta det lugnt och ladda inför morgondagens hemma match.

Jag skulle även vilja tillägna detta inlägget till Yazzmine och Isabelle som påbörjar deras 6 månaders resa till Filippinerna och Australien! Hoppas ni får en underbar resa! Så ses vi till sommaren:D

puss puss på er(L)

 

till er andra vart ni än är, ha det för jävla gött vettja;)

Xoxo

Vaal

Hokus Pokus

2009-11-04 @ 22:36:07

Drama Drama and more Drama. And I´m a fucking Drama Queen so ofcourse I started it all!

Efter söndagens förlust, berättar vår kära tränare att vi ska börja dricka och äta tillskott så vi kan börja vinna matcherna, eftersom vi har ännu två viktiga matcher framöver .

Asså det är ingen små saker han har köpt in, utan produkter för flera tusen lappar. Haha han är fan Crazy(re). Jag vägrar iallafall att ta ngr dyra tillskott, får prata först med Lisa och se om det är ngt att ha.

Åter till ”the drama”

när jag fick reda på att vi skulle börja ta ”vitamins” som dom sa för att börja vinna matcherna, det var då det lilla (notera att lilla är understruket ) flippet kom. Jag räcker upp handen och säger ” I´m not going to take any vitamins” haha, jag skulle inte ha sagt det för sen fick jag höra ungefär hundrasjutioelva gånger om att det inte var ngr doping preparat och att det inte var farligt att äta dom. ” you will fly after and it will make you strong” vad fan hade du trott om ngn väljer dom orden till dig haha;)

En annan sak jag sa till efter att de berättat om det goda nyheterna om vår nya frälsning, ifrågasatte jag våra träningar, jag kan ju fan dom utan till nu. Nu kom det riktiga bitch flippet fram haha. Sen jag kom hit har vi sprungit konstant i världens segaste tempo. Vad hände med intervallerna, dom måste vara överskattade i cypern. Kan inte fatta att jag säger detta men jag saknar fan Torbjörn Nilssons intervaller om man nu måste springa,Även Fredriks Idioter!! iallafall på gårdagens träning efter inget bolls spel ska vi springa ännu mer, Hell No I wont go!

Is something wrong re Valeriemo?”

haha varnar för bitch flippet!! ”yes ofcourse something is wrong, we run every day! My legs are tired!!” haha Drama drama för sen kmr Marius(assisterande tränaren även kalled för ”män som hatar kvinnor” för han ser ut som en sån typ. Ja jag vet en hemsk sak att säga men who gives a shit) och flippar över på mig som typ hela tiden klagat på hans träningar som är sämre än vad barnen som går på fotbollsskola får. ( omg jag låter inte alls bitter, måste nog vara den där veckan imånaden)

Efter träningen så får alla stanna kvar och prata om vad problemet är( mitt problem) haha kan säga såhär, att man får nog säga vad man menar jävligt många gånger, för att få fram det man menar speciellt till mansgrisen ( Män som hatar kvinnor) btw han är typ 40 bast och har en 21 årig brud.

Mansgrisen, satt och predika hur man ska träna och springa för att orka spela och bla bla bla orkade faktist inte lyssna på det han sa var det var bara en massa Bullshit. Usch jag vill inte ens gå in på flippet han fick när han berätta om hur man ska träna. Säger bara, frågar man Mansgrisen om fotboll tror jag faktis en florist kan ge ett bättre svar än vad han kan. Usch!!

 

Tillslut förstod dom vad jag mena med varierande träningar och allt blev ”frid och fröjd”

jäjä får se hur dom följande träningarna kmr att se ut.

 

I´ll keep in touch och en bild på mansgrisen kmr snart.

 

Xoxo

Vaal

Seriepremiär

2009-11-03 @ 12:17:43

I söndags var det seriepremiär mot ett av topplagen, Lefkosia. Gud sicka nerver man hade inför matchen. För det första för hur vi som lag skulle spela ihop, för vi har haft lite komplikationer med andra halvan av laget (rumänskorna) säger bara att ”kulturkrockar” kan ske rätt så ofta på plan. Mest från deras sida tycker jag. Gör man minsta lilla ”fel”, slår en fel passning missar en boll får man höra ” vale why dont you give the bol to tina re”.

' Nä för att jag kanske har två andra i ryggen och det är lite svårt att slå en passning till dig om du står bakom mig!!'

Kan säga såhär rumänskorna är riktigt dåliga förlorare, går det inte bra för dom lägger dom av. Så hr var det ingen riktig team spirit ” Jippi”.

 

I alla fall det var seriepremiär i söndags mot Lefkosia (bortamatch).

Jag kan säga såhär detta var ngt alldeles nytt för mig. Haha publiken ( ja det fanns publik och dom var väldigt många). Omg det var trummor som spelades, musik och lite extra galna cyprioter som skrek. Haha Mama mia tänkte jag, jävlar sicken stämning.

 

Matchen var igång och det kändes att man inte var hemma i Sverige och spela. Ett helt annat spelsätt ( dessvärre mycket mer outvecklat) och helt annorlunda spelare. Med all respekt till mina vänner som spelar i Tekardmyr, så är det lite korpen stuk över det hela efter som folk bara spelar, tjongar och har sig ingen taktik och ingen grund. Och det gör det svårare att spela mot ngt som inte har ngn ”struktur”.

 

Det finns inte så mkt att säga om matchen, men vi tog ledningen med 1-0 till halvtids vilan målskytt Vaal. Andra halvlek gjorde Lefkosia mål 1-1. Omg ni skulle hört publiken när dom gjorde mål, jag rös i hela kroppen! Längtar fan tills vi har hemma match.

Strax efter gör My 2-1 målet. Kanske 5 min efter har vi ett skott i ribban, som rensas undan och blir en kontring och dom jävlarna gör 2-2.

Det gäller att ha tur eller otur, gissa vad vi hade denna matchen?

Otur, haha domarjäveln blåser straff för dom efter att Åsa och en annan spelare gått in lika hårt i en närkamp absolut ingen straff på den händelsen. Men eftersom vi hade oturen med oss i den matchen (domaren var allmänt störd i huvudet) satt dom straffen och det står 2-3.

Det är nu det bästa kommer, våra egna bitter fittor (rumänskorna) slutar spela, det är ca 15 min kvar och vi kan lätt göra ett till mål. Men som sagt vi förlorar en del spelare på planen.

 

Spelarna från Lefkosia (precis efter att dom tagit ledningen) börjar lägga sig ner för krampkänningar , en efter en . Kändes som man hamnat i den Italienska ligan ett tag. Riktiga mesar! Det roliga var att man kunde skrika precis vad man vill till domaren och han fatta ingenting:) haha skrek jävla kossa till han,som jag själv anser var jävligt vågat utav mig haha.

En annan incident som hände var att jag gick in i en närkamp med en tjej, som jag tog bollen ifrån och hon hoppa på mig som en igel och i alla fart försökte jag kasta av henne. Hon slängde sig skrikandes ner på knä och tittade på mig som att jag gjort världens kapning. Haha jag vet inte vad jag fick det ifrån men det bara kom. Jag böjde mig fram till henne och gav henne en slängkyss, fan vad hon flippa när hon fick den haha hon blev helt bananas. Domaren kom springandes med ryggen mot mig och försöker lugna ner henne haha, med domarens rygg mot mig ger jag henne en till slängkyss och då blir hon galen haha och skriker ” Send your kiss to your boyfriend” haha helt jävla galen blev hon.

 

Tyvärr så sluta matchen 3-2 och det kändes som vi spelat final för vi visste att vi var tvungna att vinna den matchen för att ha en chans mot att vinna hela serien.

 

De nästa två matcherna som väntar måste vi vinna annars kanske vi får åka hem tidigare.

Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer.

 

Xoxo

Vaal