St. Agustine

2011-03-26 @ 18:59:47
Sooooo
Igår åkte jag och Tova med LG (Lauren) till St. Augustine och det är en av USAs äldsta städer som spanjorerna byggde upp. Bara en timme bort från Daytona kändes det som om vi åkte till en helt ny värld. husen gatorna allt var anorlunda arkitekturen var fantastisk.
Jag och Tova went crazy börja shoppa hej vildt för allt var så nytt men egentligen var det inte det haha we got a little bit to exited.
En underbar dag spenderad i en underbar liten stad.
Första stoppet blev efter att mina näsborrar sniffat upp en doft av popcorn och jag älskar popcorn:) det kändes som om vi var i en annan värld när vi klev in i butiken..vet inte vrf men det var så annorlunda jämfört med vad jag sett innan jag älskade det tror dom hade 59 olika smaker på popcorn men jag fick sån panik att jag till slut valde vanliga salt popcorn bcs they are the BEEST!!
Vi köpte choklad och fudge, va mkt choklad dom hade där inne trodde jag skulle gå bananas!!
Äsch här kmr bilder!!
Tova  and LG
Popcorn!!!!!
Godis:)
Lite Pippi långstrump känsla på affärn om ngn kmr ihåg hennes godis affär?
Älska Oreos!!!
Munnen full med Popcorn!
ha det gött så länge
Xoxo
Vaal

Bilder!!

2011-03-25 @ 02:00:56
Soooooo
Sorry för att jag inte lagt upp bilderna samtidigt som jag lagt upp inläggen men nu är dom här:)
Tova, Chris, Martine and Craig Josh is inside putting on goggles to protect him from the smoke hahaha
Me and Tova at the Beach:)
Fooood!! Me Allison and Elina had a little Swedish dinner:) Mumsfilibaba
After the Food!! Omg my Stomach!!!!

La Fiesta!!

2011-03-24 @ 07:16:31
Soooooo
Först vill jag bara svara till ett av mina fans haha DB står för Daytona Beach Yeaaah :) it is also called Dirty D så nu vet du alle va det står för och jag hoppas du vet att jag bor i Daytona Beach va? :)
Mohahaha
Anyway igår var det tisdag och tisdagar betyder La Fiesta!!! arrrriba arrriiiiba!! det är en liten resturang som säljer sina saltiga margeritas för en billig peng så där brukar vi hänga på tisdagar, själklart inte om vi har skola dagen efter ...peeeee
Jag åkte med Ang och själklart när vi kom dit så var det knökat!! Hade fint sällskap av Josh och Chris eftersom jag inte kunde sitta brevid ngn annan så blev det dom..nää jag skojja bara det är dom skönaste killarna ever.
Eftersom vi var så många i samma sällskap bestämde vi oss för att flytta Hem till Brianna, Björg och Dinas house trevligt trevligt...soooo efter lite snick och snack åkte vi till OD ( ocean deck) en härlig liten go strand restaurang som spelar skön musik.
Lite tråkigt dock att g ut denna veckan och resten av månden tror jag...för vi har besökare hela månaden nämnligen Spring breakers prutt på det...men men vad ska man göra alltid trevligt med lite nytt folk och snart lämnar dom ändå stan så inte ska vi vara ledsna.
tjo och ching måste sova ut och springa in the morning och spela fotboll :)
Chris & Josh at La Fiesta
In the car on our way to Ocean Deck:)
Xoxo
Vaal

Helg Ljuva Helg!

2011-03-22 @ 06:22:40
Sooooo
Fredag va en vanlig solig härlig fredag i DB. Efter skolan så kände jag att jag behövde gå och Shoppa lite :D
Lite smink från M.A.C och ett par schyssta röda converse whaat whaaat :)
haha köpte en liten present till Madde som fyllde 21 år:) That is really big over here 21!!
Det var kalas hos henne och som vanligt var alla där och det ena efter det andra hände men det var kul...åkte in till Mainstreet igen med Lexi, och ngr andra killar i fotbollslaget. det var kul men vi kom dit så sent att vi hann knappt vara där ngt innan man skulle hem igen haha
DB är sjuukt gallet asså man gör samma sak varje gång samma ställe oftast samma folk men det händer alltid ngt nytt :D
Xoxo
Vaaal

St. Patrick's Day

2011-03-22 @ 06:10:47
Soooooo
I torsdag var det St-Patricks day som är jätte stort här i USA...dom firar hur bra och grymt det är att vara Irländare. förstår mig inte riktigt på det men dom går i alla fall ut för det allt ska vara grönt (åtminstonde ett plagg) har man inget grönt blir man pinched.
trots att det var en torsdag var vi bara tvungna att gå ut, Tova och Martine hade åkt tidigare på dagen till Savannah med Brii och Björg.  Jag och Jen plus ngr vollyboll tjejer åkte in till mainstreet som de kallar det. själv tyckte jag att det var si sådär ...vi gick senare in till 509 en liten klubb som vi har här i DB, och ni ska bara se hur amerkanarna dansar ( inte alla dock men de flesta) tjerna skakar sina rumpor så tätt intill det bara går i killarnas paket. Inte direkt det roligaste att vara omringad av om man bara är där för att dansa ( vanligt) haha
Vi åkte hem inte mer med det och sen vara det skola efter 4 timmars sömn men dte var inte så farligt hade bara en class vid halv tio:)
My outfit for St. Patrick's day
Xoxo
Vaal

Alexandra!

2011-03-19 @ 15:58:03
Sooooo
Idag är det lördag, igår va det Fredag och imon är det söndag......
Me and Jimmy
Vin party
Tova, Elina, Me and Martine Go Go GO Skandinavians( african:P)
Vin party

Godis!!

2011-03-17 @ 20:19:11
Soooooo
nu är jag trött på att amerika håller på och förtjockar mig!!(lite är det mitt egna fel men ändå)
JAG måste sluta äta all junkfood!!! det är inte bra för mig!! usch vänta bara tills jag kmr då ska jag äta äkta hederliga svenska varor!!
som ostbågar, chips och haha nää jag menar riktig husmanskost!!
det känns redan som om jag snackat om detta haha men men who cares!!
My ass care for sure!! haha
nu måste jag iväg och äta lite sallad lr ngt och efter det plugg plugg plugg!!

Study Hall

2011-03-17 @ 01:31:31
Sooooo
Jag blev just utkastad från studerar rummet för jag snacka lite med min käre lillebror på FB!
och i studerar rummet så får man inte vara inne på ngr social networks usch va jag blev arg på tanten som kasta ut mig hahaha..
Nu ska jag gå och tröst äta på starbucks ist en cheesdanish och popcorn tror jag det blir!!!
Xoxo
Vaal

English!

2011-03-16 @ 00:47:05
Soooo
Jag är såå trött på att prata engelska just nu i denna stund och även att läsa på engelska det är sååå tråkigt!!  vet inte hur man pratar svenska längre... det känns som allt är på låtsas haha omg att jag ens sa det och här ska jag gå och plugga i 4 för min major:O opps hahaha

Golf,Köttbullar,Match& Grillning

2011-03-15 @ 16:58:19
Sooooo
Idag är det tisdag och jag bara längtar tills det är fredag för Spring Break is on it's way guud va skönt:) för efter spring break är det bara 1 månad och ngr veckor kvar tills jag åker hem...I need a BREAK!!
Anyway...i fredags så åkte jag och Krizzy och kolla på när Allison spela golf. det var kul ´, trodde dock inte att det skulle vara det men det va det:) efter det åkte jag back to the dorms och vilade lite...förberedde mig för en svensk middag med Allison och Elina fy faaan va gott det va!! :) haha Köttbullar, Potatismos Gräddsås och Lingonsylt!!!
Underbart säger jag bara haha det där är riktig mat äkta husmanskost Guud va ni har det bra där borta i Svea som kan äta all mat som bara gör en gott haha
men men nog om mat... efter våran underbara dinner så gick vi och la os strax efter...inte så mkt mer hände kolla lite på nyheterna också om Tsunamin som va och jordbävningen.
Lördag vakna vi och spela lite Guitarr Hero haha och tydligen spelar jag på left flip och inte right som är mest vanligast haha vafan vet jag...efter lite spelande var det dags för våra två tränings matcher som vi vann guud va jag är sämst på att skriva blogg haha känner bara hur tråkigt det jag skriver är men men who gives a shit!!
vi hade dinner med laget efter och Alummni kom( spelare som redan graduated)
efter det var det utgång så klart och den kvällen va rolig haha
jag kom ihåg att jag föröskte hitta mina sister roots med ngr andra choklad brudar haha och jag kände mig sååå dissad haha hängde inte riktigt med i deras svängar...en av dom såg så sur och bitter ut ( tror hon var ledaren i gruppen) haha gud va pinsamt anyway kvällen sluta på mcdonald och dom har fan ingen Garlic dip så det är sjukt tragiskt!!!!
Söndag var det upp tidigt  för att gå på tränarens sons dop som inte är det samma som hemme i Svea...det var ändå värt att gå för tt se hur det va och mest för barres( bebisen) sen bar det av till coaches päron och åt underbar tv mat ni vet sån mat som serveras på tv shower haha och grillas ute på en sån typsikt amerikansk utegård..haha
det var min helg hörs snart igen med mer spännande äventyr
Xoxo
Vaal

Helg!

2011-03-11 @ 06:01:28
Sooooo....
Gud vad jag känner att det är tråkigt med att skriva blogg jag har lixom tappat mitt sting, my fire, me desire and all that other BS u r supposed to feel when u r writing a blogg.
Men men what to do kan ju inte direkt tvinga fram det... till helgen vad händer då utgång? nja vet inte just nu känne rjag mig inte riktigt sugen på det men vi får se...det är bike week här i daytona så det åker runt miljontals knuttar här och brummar så funderar på om man ska klä upp sig med lite bike tema och köra stan:) haha
imon sista skola dagenpå veckan fyfan och det börjar ed matte prov som jag knappt kan hälften på fyfan va tråkigt måste klara det också annars är det inte bra !!
På lördag blir det 2 matcher som är 1 ggr 40 min lite tråkigt att de är så korta men bättre än ingenting:) man ska vara glad för det lilla man får.
jäjä kan höra av mig later aligators kanske efter matcherna eller efter söndagens dop...våran coach har dop för sin son. kul att göra ngt annat än att sova till 4 på en söndag :)
jäjä ha det gött sålänge
xoxo
Vaal

Ny vecka

2011-03-08 @ 23:46:45
Soooooo
det händer inte så mkt  rätt så tråkiga inlägg jag skriver för det händer inte så mkt.
Till helgen händer det grejjer 2 matcher fast inte fulla utan bara 40 min....ser fram emot matcherna.
efter så blir det alumni night och då kmr alla som har graduated innan och umgås....
ska bli kul jajaja ska iväg på study hall nu och plugga lite :)
Xoxo
Vaal

Lugn Helg

2011-03-07 @ 05:09:34
Sooooooo
Denna helgen har det inte hänt ngt jämfört med de andra helgerna som vart ugång sen Januari! jisses.
men denna helgen var dte fokus på att sova, plugga & ut och springa i det fina florida vädret:)
Åkte till Ikea i fredags och köpte massa gott mest knäckebröd och kaviar:) och fick just veta att mamma skickat 5 stora tuber med kaviar så jag har 10 som jag måste äta upp innan jag åker hem! JK haha
detta ska förhoppningsvis stoppa mig att äta allt chips och godis alla amerikanarna lockar med!!!
nu ska jag sova så jag har krafter för morgon träningen :)
xoxo
Vaal

Ingen bra start!

2011-03-03 @ 17:10:39
Sooo....
ska precis börja på min andra lektion för dagen och den har inte börjat bra:(
jag var lite för exited för träningen och det var bara kaos och pannkakor och hela rödbetsskiten!!!
hoppas inte jag är lika sur resten av dagen ska nog bli bra efter lunch, tänkte testa på en gammal barndoms "kärlek" haha ris med bruna bönor omg att jag ens har cravings for that! helt sjukt men det är det jag är sugen på så det får helt enkelt bli det för lunch :)
xoxo
Vaal

Ett nytt försök!

2011-03-03 @ 02:24:58
Soooo....jag har inte skrivit så mkt här men tänkte att jag skulle börja dela med mig lite av vad som föregår i soliga härliga Florida haha
Såå jag ska helt enkelt ge det ett nytt försök gott folk:)
Xoxo
Vaaal