Rumpnisse också!

2010-01-21 @ 12:50:20

Jag är sämst på att ljuga, jag kan inte ljuga!! Fråga My!!

Och jag kan absolut inte ljuga för min mamma! Pappa lite kanske men då är det mest vita lögner, men inte ens det klarar jag av för det slutar alltid med att jag berättar det för honom. Alfred kan jag nästan ljuga för , men tungan knyter sig. Så honom ljuger jag aldrig för. Melvin ohhh haha!! Han är enklast att ljuga för, han tror fortf att han och jag är släkt men egentligen är han adopterad!

Och till mig själv tror jag att kan ljuga men i slut ändan vet jag att det är en lögn och jag erkänner sedan högt för mig själv!!

Så nu måste jag vara ärlig mot mig själv och säga att jag är KÄR i Lenos, Fan ta honom för det. Visst han är inte perfekt och han har sina brister men han är för jävla underbar!

 

p.s Jag varnar för nästa inlägg d.s

 

Xoxo

Vaal

Lenos

2010-01-21 @ 11:53:51

Jag är inte kär men någonting är jag i alla fall!!

Det känns som om jag är med i en film, det går upp,ner och sen upp igen.

Ibland är det alldeles för perfekt och ibland inte så perfekt.

Dom där idiotiskt perfekta komplimangerna som gör att man smälter till ren choklad, kmr när man minst anar det. Och när dom som man anar kmr så slår dom en lika djupt i magen som om man inte anat ngt alls.

 

Det är en underbar känsla men samtidigt en väldigt obehaglig känsla , för man vet inte vad som kmr därnäst.

Xoxo

Vaal

Photo time!!

2010-01-21 @ 10:58:01
Keriaky !
Varmt välkomnande av, Ksenja, Yonella och Louiza!
Jag och Tina, som dricker rött vin med cola! fy och blä på det!!
Jag fick My att börja gråta...säger inte vrf!(råka peta henne i ögat)
Bella slår på stort och räcker ut tungan på kortet. detta är väldigt ovanligt!
En fin ros som jag fick utav Lenos!

Latte Macchiato!!

2010-01-19 @ 23:49:24

matchen mot Salamina åkte jag, Bella ,Mysan och Louisa in till Larnaca för att ta en liten fika på Starbucks!! Det blev en Caramell Macchiato och en choklad cookie med vit choklad I!! Fy fan vad längesen det var med en Macchiato!!

efter fikan hände det inte så mkt mer än att jag försökte vinna ett litet gosedjur från en sådan där krokmaskin eller vad dom heter. Jag lyckades få tag I en varje gång jag körde men så fort kroken slog i taket tappade jag den!! haha fan vad jag svor åt den asså! Ville bara sparka ner maskinen så ja kunde få mitt lila gosedjur! Haha

 

En annan dålig sak som hänt, som inte är så bra för laget är att Ksenja som fick rött kort förra matchen har åkt hem. Känns konstigt men hon sa att hon inte riktig trivdes. Riktigt tråkigt. Men en sak vet jag att vi är dödsdömda mot nästa motstånd! Apollon och vi har slagit vad om att jag, Louisa, Mysan och Bella springer nakna runt Dali om vi vinner haha!!!

Undra hur detta skall gå!! vi får helt enkelt vänta och se!

 

Xoxo

Vaal

Andra matchen på det nya året!

2010-01-18 @ 19:53:54

 

Idag hade vi vår andra match mot Salamina igen och första målet kom efter 10 min av moi( franska för jag). Det var en riktig tuff match och underlaget hjälpte inte till och det sög i benen som tusan.

1-0 var resultatet till halvtid.

 

Andra halvlek skulle inte bli enklare, vi tappar rätt mkt på mittfältet för båda våra innermittfältare ( Roxanna & Ksenja) har väldigt lätt för sig att springa uppåt och anfalla men att ta det defensiva jobbet är inte deras starka sida. Kanske lite svår för dem eftersom båda egentligen är yttermittfältare.

Men men vi tappade mkt i mitten och Salamina hade ett bra tryck emot oss. Dom får en hörna som dom lyckas nick skarva in i mål på ngt konstigt sätt. Ani( målvakten) hålls fast av en spelare och Bella lyckas inte nicka undan bollen eftersom Ani boxar henne i backhuvudet.( Ouch). Det står nu 1-1 i matchen. Jag är trött som fan och det suger i benen och min mage känns inget vidare. Men mina tankar säger ngt annat.

”Vi får bara inte förlora, vi kan inte bara förlora såhär!! det finns inte!!”

Jag tror inte jag har presenterat er för Helena?! Haha den här bruden är nog en av dom skevaste människorna jag träffat i mitt liv:D

 

Hon lyckas alltid få till det och då menar jag alltid. Jag har ingen aning om hur jävla många inhopp den bruden gjort, men varje gång hon kmr in så gör hon ett jävla ”Zlatan-mål” ( no offends to Zlatan) och denna matchen slog hon till igen! Ett nick mål på en hörnrensning! Sicken DRÖM hon är!!!

Det var en riktig kaotisk match idag!

Ksenja fick två gula kort och ni vet vad det betyder gult +gult = rött! Och det var det ända Costas sa att vi inte skulle dra på oss, en massa kort!!! Gamoto( helvete)

Två spelare mucka med My, haha den ena sa ” jag Knullar din mamma” på cypriotiska. Mysan bara gick därifrån och skratta! Den andra spelaren skallade My och domar jäveln såg inget!!! På tal om domare så var linjedomaren för jävla rolig! Han viska till mig ” you are offside” haha sen när är det okej att linjedomaren får göra så?! Ngn som har ett bra svar?

 

Jäjä Mysan näta ett riktigt snyggt mål när det var ungefär 15 min kvar. Och det kändes rätt så säkert att segern var vår.

 

Det var allt om matchen, men annat kmr snart!! jag lovar!!!

Xoxo

Vaal

 

 

 

 

 

 

Första matchen på det nya året!

2010-01-11 @ 16:21:47

Ja då var det åter till fotbollen igen!

Vi spela vår första match i lördags med det "nya" laget (minus Elin,Åsa och Frida som inte åkte med tbx)

det var lite nervöst för tjejerna som stanna hemma var viktiga för laget. så vi visste inte riktigt om det skulle hålla.

 

Laget vi mötte hade vi spelat mot tidigare i en träningsmatch och förlorat med 2-0. det var en riktig skitmatch och vi släppte in 2 skit mål. Men i Lördags så Kicka vi ass och vann över dom med 2-0!

Spelet funkade bra och vi rullade boll som aldrig för. Nu ligger vi tvåa i tabellen och väntar in nästa match mot Salamina och därefter möter vi de fruktade Apollon, som är ett riktigt bra lag!

Annars händer det inte så mkt, lite små sjuk så jag hoppade över träningen idag. Sen har jag en massa ansökningar jag måste göra till de olika skolorna jag skall söka till i USA.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer....

 

 

Xoxo

 

Vaal


Back in Cyprus

2010-01-05 @ 21:13:57
Ja då var man tbx på Cypern och allt är sig likt. känns kontigt dock att huset är tomt, nu är det jag ,My och Bella som bor i vårt lilla dårhus!
Jag tror vi kmr flytta snart också, dom håller på att kolla efter ngt annat för oss just nu.
Hoppas hoppas det håller sig i stil med rumänskornas lägenhet.
Det har inte hänt så mkt mer än att vi gick ut till en  RnB klubb igår kväll det var väldigt trevligt, fast trångt.
innan jag går och gör annat, vill jag bara hälsa Grattis Till Johanna&Sofie som fyller 21 år idag!! puss på er
Xoxo
Vaal

Gott Nytt År Lovers!!

2010-01-01 @ 11:59:48
Vill bara önska  alla min kära vänner ett riktigt Gott Nytt År!!