Milky way

2010-03-13 @ 18:18:07

Igår var det Cuba pub som gällde för oss, jag, Louiza, Bella och My åkte in till Nicosia för att dricka goa drinkar och lyssna på cubansk live musik. Det var riktigt trevligt och vi njöt av våra ( lite för starka men det gick ändå) drinkar samt live musiken. Jag tror vi är där i någon timme eller så och vem tror ni jag ser komma...Voldermort!!! Gaaaah hur litet är Cypern egentligen (faktiskt väldigt litet men ändå!!) ?! Jag viskar till Louiza, ” Eyy can you se who that man look likes” hon skrattar och säger ” haha Vale you think THIS is Lenos” jag skrattar tillbaka och tänker att jag bara inbillar mig. Sen ser jag han igen och jag ber Bella kolla och se vem hon tycker den mannen liknar...innan hon hinner säga ngt inser jag själv att det är han” Helvete det är ju för fan Han!”

det fanns inte så mkt mer att säga mer än att hälsa. Han vet ju inte att vi vet om dom olika ”sandlåderna” som han har lekt med eller vad vi nu ska kalla det.

I alla fall så klarar han inte ens av att se på mig eller att prata med mig...jag undrar varför?

 

Annars så har det hänt mkt roligt idag igen för vi slog till igen mot hans babe:)

detta var inte planerat men vi skulle hämta upp Mysan innan vi åkte till the supermarket.

Hon messar oss att Voldermorts älskling står parkerad på ett underbart ställe och vi kan slå till med uppdrag nr 3:D

Planen var att jag skulle hoppa in i bilen bakifrån( det är gjort av ett slags plasttyg , så det finns en dragkedja som går att dra upp) gå fram till förar sätet och öppna motorhuven och hälla mjölk där spolar vätskan ska vara gud vi har suttit på denna planen länge och inte kunnat göra det eftersom bilen aldrig stått bra parkerat.

Men idag!!! Vi tackar Gudarna för inte nog med att bilen stod jävligt bra till, den var OLÅST också!!

Så här gick det till.....

My går in till honom och låtsas vänta på oss för att vi ska plocka upp henne. Hon har även sin mobil redo att ringa ifall han skulle komma ut. När hon väl är inne ringer hon en signal så vi vet att det är klart att köra.... en signal går och jag och Bella är igång.

Jag öppnar dörren och öppnar sedan upp motorhuven( vi hade ”pluggat” på vart allt skulle sitta på just hans bil så vi var väl förberedda) trycker upp spärren som vi hade haft problem med om vi inte ”pluggat på”. Bella håller upp motorhuven medan jag häller i mjölken. Vi hade en hel liter mjölk( som Louizas pappa hade bidragit med eftersom vi inte hade ngn med oss) och vi hällde i allt!!

Åh herre jag vill se han när han ska använda spolar vätskan haha om han nu använder den för den kmr bli rätt så sur med tanke på värmen som börjar komma på dagarna!

 

Nu känns det som om kriget börjar komma till ett slut för jag tycker synd om Voldermort.

 

Det finne en sak till vi har gjort men det är för grymt att berätta. Vi får se om det kmr fram när tiden är kommen....

 

Övrigt så har vi match imorgon och det är den näst sista, tagga tagga tagga!!

Louizas hund fick fyra små valpar. Dom trodde en var död så den låg fortf i sin hinna och bortlagd åt sidan , men vi såg att den rörde sig jag sa till Louiza att lägga tillbaka valpen hos mamman så hon kunde ta bort hinnan. eftersom vi luktar annorlunda så fick jag säga till hur hon skulle göra.

Valpen såg fortf väldigt död ut och andades inte, men den rörde sig. Jag sa till Louiza att ta upp den med dens mage liggandes på hennes handflat samtidigt som hon gnuggade den över ryggen för att få igång andningen på den och få pp värmen. den hade väldigt mkt slem i halsen så vi ändrade lite på huvudet så att luftvägarna öppnades. Lillen tog ett stort andetag och vi gav tillbaka den till mamman och bad till gudarna att den skulle klara sig. den andades tungt och ojämt och mamman visste att den var tvungen att äta för att få igång lillen. Vi lämnade dom en stund för vi kände tt vi inte kunde göra s mkt mer.

 

20 min senare kom vi tillbaka och den döda lilla valpen rörde på sina små ben och åt och rörde sig som sina syskon!! wiie vi rädda den:D

haha Louizas mamma fråga mig hur vet du allt det här, hur visste du hur Louiza skulle göra för att få den att andas?

" jag såg det på 101 dalmatiner, det hända samma där med en av valparna" sen har jag ju också snappat upp det från alla jädrans hundböcker jag läst för pappa sa " läs först om hunden så kanske du kan få en" haha

Hoppas Lillen klarar sig kolla till ngn annan dag:)

vi hörs snart igen för det är full rulle här i Dali:D

 

Xoxo

 

Vaal

Don't mess with the Swedish girls specially when one of them is named Valerie!

2010-03-12 @ 14:18:35

Ja efter vårt lilla möte med Voldermort på hans gata, prata vi inte så mkt med honom. I alla Fall dagen efter “sjöng fågeln” ännu en gång att hans älskling(bil) stod fint parkerat utanför skolan. Jag och Bella åkte iväg för att se om vi kunde slå till...Perfekt Hon kunde inte varit bättre placerad. Vi åkte tillbaka för att hämta My, för hon passade bäst till detta uppdraget. Hon är inte lika lätt att känna igen som mig själv eftersom jag är den ända chokladfärgade bruden i byn. Haha

 

Vi plockar upp henne, berättar fordonets position och jag räcker över vapnet ( 2 ägg) till henne. Vi beger oss till platsen(skolan) och uppdraget är igång. Jag springer in i bokhandeln för att det inte ska verka så misstänksamt haha samtidigt som Mysan springer runt hörnet och krossar äggen på motorhuven. (varför vi valde motorhuven är för att äggen suger åt sig färgen om dom får ligga och steka ett tag och man måste måla över för att det verkligen ska försvinna).

Detta gjorde vi någon gång förra veckan och igår såg vi att det fortf finns ägg ”märken” på huven:D Mission accomplish!!

 

Igår slog vi till igen, “hon” stod parkerad ännu bättre denna gången.

 

Vapen: Banan och Sardiner( hade gärna velat ha sur strömming) som fått stå i några dagar.

Jag körde flyktbilen, medan My stoppa bananen i avgasröret och Bella stack in handen i bilen och placera fisken längst bak i baksätet.

 

Så fort dom gjort vad dom skulle göra sprang dom tbx till bilen och jag trampa gasen i botten! Hahaha

Vi vet inte om han vet att han har fisk i bilen:D hoppas han inte märker det förens om ett jävla bra tag:D:D:D

 

Vi har lite mer saker som ska göras, haha men bara så ni vet kmr vi aldrig göra ngt riktigt farligt som kan skada bilen, för så hjärtlösa är vi inte mohahaha....

 

Jag åter kommer med mer info om Voldermort.

 

Annars så har vi två matcher kvar att spela och sen är allt slut:) ska bli skönt för jag känner mig riktigt sliten i kroppen.

 

 

 

Xoxo

 

Vaal

He is a backstabbing B*tch

2010-03-12 @ 10:07:11

Kolla in våran "filmblogg" http://kouti.blogg.se/

Mkt har hänt den senaste tiden, kan börja berätta att My åker till Grekland den 22 mars och ska stanna där i 3 månader och spela för ett annat lag. Spännande!!

km kännas konstigt nu när det bara blir jag och Bella kvar och inte lilla Mysan!

 

Vet ännu inte när hemresan blir, men strax efter sista matchen som e den 21 mars.

 

Här i alla fall börja det bli riktigt varmt på dagarna och just nu sitter jag och steker i bikini på balkongen:D

 

Angående min lilla flört som jag haft här nere är över, han var rolig och underbar i början men sen tröttna jag på skiten haha nää men riktigt så gick det inte till....

Han ändrades och jag märkte att han bara satt upp en fasad för att verka alldeles perfekt och underbar som han inte var, varken mot mig eller dom andra tjejerna.

Jag fick reda på att han lekte i någon annans ”sandlåda” samtidigt som han byggde slott i min.

(För jävla fullt slott btw). Det funka inte riktigt för mig med att man ska hoppa runt i en massa olika ”sandlådor”, vet inte riktigt hur den idiotens regler gäller när det kmr till sånt, men det är ganska uppenbart nu i efterhand:)

 

Efter att ha fått lite visa ord från min storebror, vaknade jag till liv efter att ha tagit en tugga av det giftiga äpplet. Jag var nog mer kär i själva kärleken än i lilla Voldermort ( hans nya namn hehe).

Det var mer dåliga stunder än bra stunder med honom. Men jag insåg det bara inte, jag visste det men jag förnekade det!

Men nu när jag är klar vaken och kan se allt klart och tydligt mår jag riktigt bra. Cruella Devil is in town:D

 

Efter att en liten fågel viskat i mitt öra vad Voldermort hade gjort, var det krig! “Odjuret skall dö”

Detta skedde precis innan tränings tid och jag trodde han skulle vara där och träna som han oftast brukar vara. Med bestämda steg går vi upp mot tränings arenan och d säger Bella ”fan vad gött det hade varit med ett ägga honom just nu”, jag tar ut handen ur fickan och visar henne att jag håller i ett ägg. Hon brast ut i skratt och säger ” helt rätt obita”. Jag ser bara hur jag äggar hans lilla ”älskling”( bilen).

Men hans ”babe” är inte där Helvete!! sen under träningen kommer han fast hans bil står på fel sida så My (som inte tränade den gången) är helt maktlös. Och vi är tvungna att vänta till det rätta tillfället.

 

Efter träningen åker vi hem och förbereder oss för att gå ut på jakt efter hans ”kära älskling”

Vi hittar den inte och vi åker till varje tänkbara ställe där hon kan stå och vänta på sin dom. Visst är det fel att hon ska få ta straffet efter vad Voldermort har gjort men someone has to pay:)

 

Efter ett intensivt letandes åker vi hem till honom för att se om hans bil står där lampan är släkt och vi smyger sakta förbi...men nej ingen ”babe”. Vi vänder lite längre upp på gatan och jaa precis som i film haha dyker dom upp längre upp på vägen. Det finns inget annat att göra än att möta honom face to face. Haha nu börjar paniken för han förstår att vi vart ”hemma hos honom” för vad annars ska vi göra på hans gata. Han blinkar med ljuset för att vi ska stanna och jag stannar lite halvt tills Bella skriker ” VALLE KÖR, VI HAR ÄNDÅ INGET ATT SÄGA TILL DEN IDIOTEN!!” stressad som jag är för situationen innan, blir jag ännu mer stressad för den nya situationen som precis ska komma. Jag kör vidare och sen skriker bella igen ” Åhh herre han backar efter oss, KÖR KÖR KÖR VALLE!!” Hahaha gasen i botten var det, med våran skabbiga lilla Ford, jag kmr till en korsning och han är fortf efter oss i sin monstertruck, jag växlar fel och vi tappar metrar. ”VAD SKA JAG, VART SKA JAG KÖRA?!” ropar jag med skratt och panik i rösten. ”JAG VET INTE KÖR TILL VÅRAT HEMLIGA STÄLLE” ropar Bella som har full koll bakåt. Vi lyckas hålla oss på vägen precis, fast i kurvorna blev det lite svårt men jag klara det med nöd och näppa. Vi lyckas ta oss till det ”hemliga stället” eller snarare ”idiot stället” för han kom i kapp oss och där stod vi sida mo sida.

Han öppnade sitt fönster och jag sa till Bella att öppna sitt, men hon vägrade och bara satt och stirra mot mig. Vi bytte förare och han sitter fortf och väntar på att vi ska veva ner rutan.

Men Nooooo, vi sitter bara och väntar tills han e klar, och visst blir han klar. Han kör iväg i rasande fart...

 

Än är det inte över....

Xoxo

 

Vaal

Kära Vänner!

2010-03-03 @ 12:01:33
Ni ska bara veta vad som försigår här nere!!!
Det är förihelvete galet att bo på Cypern!
Drama Drama is on it's way....