Home Sweet Home!

2009-12-27 @ 18:36:17

Ja nu har jag var varit hemma i en vecka och det har gått väldigt väldigt fort! Bara en vecka kvar innan jag åker tbx. Och jag har inte ens hunnit träffa alla som jag vill träffa.

Annars här hemma är det fullt hus och min syster är här med sina två barn, den yngsta är 6 månader Nelson heter han. Lilla Nelson är Superduper söt men han har en nackdel. Han skriker 24/7 , omg jag tror jag blir galen, riktigt galen!!

 

Bortsett från bäbisen som skriker så känns det skönt att få vara hemme, komma bort från ”dårhuset” som vi kallade det:)

 

Kmr kännas konstigt när jag är tbx då är det bara jag och My som är dom ända svenskarna.

 

”Patienterna har lämnat dårhuset” tårar rinner

 

XoXo

Vaal


Hem ljuva Hem!

2009-12-17 @ 16:12:59

På måndag ( 21/12) är det hemresa som står inbokat.

23:55 landar jag:D

Vi ses där hemma älsklingar!!

 

Xoxo

Vaal

Stjärnfalls Orgasm!

2009-12-17 @ 16:12:11

Cypern Cypern Cypern!

Igår kväll hade jag och Bella inte så mkt att göra och kände inte för att sitta hemma och inte göra ngt alls. Vi ringde Mixallis (Mike) en kille i byn som vi brukar umgås med och fråga om han ville ta med oss på en runda( det är extremt normalt att bara köra runt runt runt i Dali). Samtidigt som vi åkte runt runt i byn, fick vi se hur fint dom pyntat byn med julbelysningen. Jag försökte få Mike att stanna bilen hela tiden så jag kunde sno en liten tomtenisse eller ett litet Jesus barn. Men han var inte så samarbetsvillig över mitt önskemål.

Mitt i vår heta diskussion om vrf jag inte fick ta med mig ett Jesus barn, messade Lenos mig och fråga vad jag gjorde. 7 minuter senare plockade vi upp honom och fortsatte på vår rundtur. Vi åkte upp till den ”berömda” kyrkan a.k.a Hångel ställe a la carte;) det är så vackert där uppe att hånglar man inte när man är där uppe är det en sann skam för man missar ngt riktigt mysigt och vackert!

Vi Bytte ut Lenos mot Tsangaris för han skulle hem. Vi åkte runt runt och runt i byn igen, tills vi åkte till ett annat hångel näste, fast inte för ngt hångel utan för att försöka se stjärnfall. Och om vi såg stjärnfall!!!

Det kom stjärnfall nonstop, vi fick se riktiga, riktiga stjärnfall och när jag säger riktiga menar jag dom man fick se på tecknat stora vita med långt eftersläp efter.

Det var såå vackert!! hoppas ni förstår att det jag såg inte bara var ett stjärnfall utan det var ett riktigt stjärnfall med fetaste eftersläpet och lyste upp hela himlen! Sådana små detaljer gör att man blir ännu mer förälskad i Cypern och vill stanna ännu längre.

 

Xoxo

Vaal

HOLY SHIT!!

2009-12-11 @ 18:57:40

Jag tror jag sket på mig inatt asså!

Det åskade som satan inatt, aldrig har jag hört en så stark åska. Trodde det var krig utanför lät som om missiler släpptes precis utanför huset. Och åskan omg åskan, Sveriges åska kan slänga sig i väggen tre ggr om. Det kändes som om den var precis ovanför huset och att den skulle slå ner rätt in i huset och in i min säng!!

Den sista åskan som small jag vet inte vad som hände men den small så högt att jag trodde hela huset skulle braka sönder!! Jag skrek ”Holy Shit”(enligt Bella) och slängde mig så långt in under täcket som det bara gick!

 

Xoxo

 

Vaal

Hej Allihopa!!

2009-12-11 @ 18:54:06

Jag måste bara börja med att be om ursäkt ( Mamma och Alexandra) för min frånvaro. Jag vet inte vad som flugit i mig, eller ja det vet jag faktiskt ”kärlek”, men nu har jag bestämt mig för att inte toffla runt efter den(honom) utan låta den komma till mig haha;)

Så vad har hänt här på Cypern under min Törnrosa tupplur?

Louise har vart här och hälsat på och som tur var det sol hela veckan som hon var här. Den veckan mötte vi botten laget Amok tror jag dom hette, det var nära på att det blev lika den matchen för vi hade inte turen på vår sida när det gällde att få in bollen i mål. Tror nog inte jag spelat en sån match och fått femhundrasjutiotvå chanser och bara satt två utav dem!! Hade vi inte vunnit den matchen hade det inte blivit ngn utgång senare på kvällen och då hade jag inte fått ha på mig min ROSA klänning ( så snygg att den dödar allt i ens sikte). Så när jag satta det andra och avgörande målet så visste jag att klänningen och jag skulle bli ett för kvällen!!

Det var jag ,Louise, Bella och Frida som hängde med killarna till en klubb som hette Nuevo. Det bästa med Nuevo var att det var öppen bar!!:D Prisa gudarna för öppen bar Haha!!

 

Sen har jag även gjort mitt SAT-prov inför Usa:) gud siken huvudvärk jag fick efter dom timmarna.

Direkt efter provet skulle jag till Ayia Napa för att spela match mot AEK ( där tre andra svenskar spelar) men som tur var hade det regnat för mkt och matchen blev flyttad till Onsdag. Både jag och min hjärna var väldigt tacksamma för det.

 

Så nu var det match mot AEK mitt i veckan och jag trodde inte det skulle gå så bra som det gick för oss. För halva laget hade många skavanker och var lite små sjuka. Men vi spöa helt enkelt skiten ur våra motståndare och tog hem segern med 5-1:)

 

Nu har vi en match på Lördag också och jag hoppas verkligen det blir utgång efter denna matchen om vi vinner. Men dom vi ska spela mot är riktigt fula i sitt spel. Fula glidtacklingar, armbågar och

järndubbar( den sista krydda jag på Mohahaha)

 

Återkommer med match resultat senare *promise^^*

Xoxo

Vaal