Sorry

2010-09-29 @ 18:18:08

Hi everyone!

Sorry that I have not written any thing for several weeks:( ahhh who am I fooling I'm not going to wright all this in engelska.

Har varit upptagen under 3 veckor varje dag, har inte ens haft ledigt under helgerna för då har vi lirat boll. Please I need time to study because I do not understand everything as you american students....

Nu tror jag det börjar lugna ner sig lite och jag måste planera mitt schema bättre så jag får saker och ting gjort och får mer ...vet inte vad det är för ord jag söker var så längesen jag sa det. Men det är typ när man inte har ngt att göra och kan spendera sin tid till annat som inte har med skolan att göra hmm...vad fan va det för ord nu igen?!

 

Juste FRITID va det hette , Fucketerende re!!!

 

VARNING!! detta inlägget kmr vara mer negativt än positivt, för just nu känner jag bara deprison för skolan. Inte själva plugget men själva skolan. Vad fan gör jag här? Dom ända som jag blir glad av är mina roomies och mitt lag (okej kanske ngr till men...)

Ringde pappa förut och det hjälpte inte...han är en awesome dad, but sometimes he just do not say the things u wanna hear:) så från och men nu ringer vi morsan om man känner sig nere och bara är negativ<3 inget illa menat pappa but that's the fact:D

 

Så har det hänt ngt roligt här?

Nej, jag kmr inte på ngt just nu eftersom jag varit så seg på att skriva ner det på bloggen när dte väl hänt...imon väntar en förjävla seg skoldag men på fredag verkar det som om jag bara har en klass och sen spela match på det...det kan inte bli mkt bättre asså:D

 

Nästa helg är det inkilning som gäller, vet inte om jag ser fram emot det eller inte haha men dte kmr bli intressant. Nää nu måste jag springa iväg till Biblan och plugga lite( gamoto)

 

Xoxo

 

Vaal

Back to Florida

2010-09-05 @ 15:45:20

Jaa nu sitter vi i bussen igen på väg hem efter våra två matcher i Alabama. Vi vann bägge matcherna med 2-1. Matchen vi hade idag var lite jobbigare för min del och jag kände att jag inte kunde löpa fult ut pga av min baksida och framsida ljumske. Att jag har Effin cooper på måndag gör inte saken bättre. Jag kmr be för ett mirakel att jag slipper springa på måndag för springer jag på måndag kmr jag aldrig ha kraft för matchen på onsdag, eller jaa den kmr bli kämpig.

Men vi vann bägge matcherna och förhoppningsvis hjälper det oss högre upp i rankingen.

Jag vill bara bli frisk i mina ben så jag kan ge allt till 100%.

Labor day på måndag så det betyder ingen skola på måndag:)

sen börjar den det på riktigt.

Har inte så mkt mer att säga mer än att jag saknar alla hemma och att min mamma<3 är bäst:)

 

jag har fått en adress och ett mobil nr om det är ngn som vill skicka ngt kul till mig så är det bara att säga till:)

 

Jag hör av mig snart igen:) ska försöka med lite mer klipp, det är nog roligare med dom:)

 

puss på er!!

 

Xoxo

 

Vaal

Tournament in Alabama

2010-09-02 @ 23:40:21

Sorry för att jag vart så seg på att skriva men har haft fullt upp.

Det har varit engelska test, matte test och orientation under dom senaste dagarna.

Sen bestämde jag även för att byta major så jag har fått springa runt hela skolan för att byta ut mina kurser till andra kurser. När jag väl trodde att jag var klar så visade sig att jag fortf hade samma major som innan, inte ett piss hade hänt och jag såg det som ett tecken att inte stanna kvar och åka hem. Alla tanterna som sitter upp på records and registrations kontoret är nog bättre på att dricka kaffe än att hjälpa internationella studenter eller studenter överhuvudtaget.

Tillslut mitt i min deprission fick jag hjälp från en tjej i laget som gick runt med mig för att få påskrifter till alla kurser jag var tvungen att droppa och adda. Efter ca 90 min var vi klara vi hade gjort den omtalade Riddle-run.

Det är faktiskt inte ovanligt det jag fick gå egenom, utan det händer till dom flesta studenterna här på Embry Riddle. That's BS omg haha iallafall förhoppnings vis så är allt fixat nu och skolan som började 30 Augusti börjar på riktigt den 7 september.

Måste även kolla upp alla mina läxor som man får skickat via internet som jag inte är så förtjust vid. Men jag får väl se den sidan som ett annat Facebook konto och få saker och ting gjort där.

 

Jaja nu är vi på väg till Alabama och ska spela ngn slags turnering :) haha har inte så mkt koll på saker och ting här men jag försöker så gott jag kan. Vi har första matchen imorgon och den andra på Lördag.

Än så länge har vi spelat två matcher förlora med 2-1 i slut minuten. Jag gjorde 1-1 målet och sen när det var cirka 5 min kvar av matchen fick dom in ett skit mål.

I Måndags hade vi vår första skoldag och första hemma match som vi vann med 4-0.

Jag och Martine som är från Norge gjorde två mål var.

 

Och nu sitter vi på Bussen för ytterligare 2 matcher. Tror vi förlorade förra året mot dom vi möter imon och på Lördag.

 

Vad mer finns det att berätta...joo skolan jag går på består av 17% tjejer och 83% killar.

Kan berätta lite mer sen vad vi har för killar här på skolan:)

Jag återkommer med mer när det hänt ngt mer!!

 

Xoxo

 

Vaal

My Dorm!

2010-09-02 @ 23:37:49
My Dorm. inte mkt men det är ändå lite. kmr mera:)