Cypern!

2009-10-11 @ 18:02:39

 

Kvart över 3 på natten landade vi i Larnaca. Detta skulle bli vårt nya hem, kändes overkligt, väldigt overkligt men samtidigt spännande.

Vi blev hämtade av Tränaren Chostas, Presidenten( klubbchefen) och en till snubbe som heter Billy. Efter att ha hälsat på varandra lite nervöst med kindpussar och handskakningar, lastade vi minibussen med vårt bagage.

Vi satt tysta och spända över att få se vårt nya hem, som inte hade ngn aning om hur det skulle se ut. Det ända vi visste var att huset skulle vara lite äldre, tre sovrum, två vardagsrum och kök. Efter ca 20 min körning var vi framme till vårt nya hem.

Haha vi blev väl lite besvikna när vi såg hur det såg ut inne i huset, men va fan. Är man ingen Rock star så får man ta det man får:) Vi konstaterade ändå att vi hade tak över huvudet. Och det ska vi vara glada över.

Men nu när vi blivit lite hemma stadda och nästan packat upp alla kläder börjar vi gilla vårat ny gamla hus.

Innan tränaren och dom andra åkte berättade dom att vi var tvungna att åka på läkarbesök kl 8 på morgonen. Tänk nu att vi precis rest i 5-6 timmar och fått reda på att vi bara ska få sova i ca 4 timmar inte ens det!! Jag och My gjorde läkarundersökningen sist vi var här, så vi behövde inte åka med men kände att vi inte skulle ha ngt att göra senare på dagen så vi åkte med ändå.

 

Efter ca 3 timmars läkarundersökning åkte vi och käka på ett café feno. Club sandwich is the shit down here! Haha

 

När vi väl kom hem åkte jag och My med Gorgia (tränarens fru) för att handla mat till huset.

Det blev ngn slags Clas Ohlsson affär i början för att köpa kastruller m.m. Kändes lite konstigt att bara plocka på sig till sitt nya hem. Det var extremt svårt att handla för 6 personer och sen också när et var helt tomt hemma. Vad fan skulle man börja med?

6 personer = mkt mat. Men 6 fotbolls tjejer är = väldigt väldigt mkt mat:) Efter all shopping fick vi skynda oss tillbaka för att hinna till träningen, och det fick bli träning på tom mage!! Aldrig att jag tränar på tom mage igen, jag DOG!! haha Chostas sa att träningen skulle vara lugn eftersom vi haft en så stressig dag men blev det de?! Nej!!

 

Efter tränings passet blev det mat hemma hos tränaren för oss, Gorgia bjöd på ngn slags pasta blandning med spenat, paprika, lök och feta ost. Riktigt riktigt gott!!

// Vaal

Kommentarer

Postat av: Lisa

Hehe .. man måste ÄTA Valerie;) Men det låter som om ni kommer att ha superkul.

Stor puss och kram från oss! Alex pratar om SIN Valle.

//Lisa

2009-10-12 @ 07:11:29

Postat av: lina reinl

yoo vallie:D

underbart att du skaffat blogg så jag kan följa erat liv där nere i cypern:) känns konstig att ni kommer vara borta så länge och man kommer att sakna er!! men hoppas ni har det bara annras hälsa alla speciellt my;) massa kramar// lina the shit:):)

2009-10-16 @ 11:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback